Alpha Σχολές Οδηγών

Πέντε ερωτήσεις για τη σχολή οδηγών σας

Πριν επιλέξετε σχολή οδηγών, να έχετε στο νου τις πέντε βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε ώστε να είστε σίγουροι για την παροχή υπηρεσιών που λαμβάνετε!

  1. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα παράβολα του υπουργείου μεταφορών; Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλές σχολές οδηγών να δίαφημίζουν μια τιμή που φαίνεται πολύ χαμηλή, αλλά στην οποία δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα. Η σχολή οδηγών Alpha δίνει πάντοτε την τελική τιμή χωρίς καμία εκκρεμότητα
  2. Πως γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα; Το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας στις θεωρητικές εξετάσεις ξεπερνάει το 95% και αυτό γιατί ακολουθούμε ένα σύστημα όπου διδάσκουμε εκτός από τα σήματα και την λογική πίσω από αυτά. Επιπλέον επειδή γίνεται πραγματική διδασκαλία κανένας μαθητής δεν φεύγει χωρίς να ξέρει πολύ καλά την θεωρία. Το κόστος κάθε επανεξέτασης είναι 10 ευρώ, αλλά ο χαμένος χρόνος και τα έξοδα μετακίνησης το αυξάνουν αρκετά!
  3. Πόση είναι η διάρκεια των πρακτικών μαθημάτων; Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον μαθητή να δώσει εξετάσεις μετά από 25 διδακτικές ώρες μαθημάτων όπου η κάθε διδακτική ώρα διαρκεί σαρανταπέντε (45) λεπτά. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι η διάρκεια του μαθήματος είναι μιάμιση ώρα. Προσέξτε η τιμή που θα σας πουν να  αφορά σε αυτή τη διάρκεια μαθήματος.
  4. Που γίνονται τα μαθήματα; Στη φάση της εκπαίδευσης, το αυτοκίνητο καίει περίπου 10 λίτρα βενζίνης τα εκατό χλμ ενώ υπόκειται και σε αρκετές φθορές. Πολλές σχολές οδηγών για να περιορίσουν αυτό το κόστος μειώνουν τα χιλιόμετρα που κάνει ο μαθητής. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί νέοι οδηγοί να μην έχουν βγει από τα όρια της Τερψιθέας καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Είναι τυχαίος λοιπόν ο μεγάλος αριθμός ατυχημάτων; Η σχολή μας βγάζει οδηγούς και έτσι οι μαθητές μας μαθαίνουν πρακτικά τι σημαίνει απόσταση φρεναρίσματος, τι σημαίνει περιφερειακός, τι σημαίνει ανηφόρα και κατηφόρα
  5. Ποιος παραλαμβάνει το δίπλωμα; Η σχολή οδηγών ή εσείς; Οι σχολές οδηγών Alpha παραλαμβάνουν το δίπλωμα για εσάς και έτσι αφενός γλιτώνεται την ταλαιπωρία και αφετέρου γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε δυσσάρεστες εκπλήξεις, όπως το να πρέπει να καταβάλετε παράβολα τα οποία δεν έχουν πληρωθεί.

Χαιρόμαστε για κάθε υποψήφιο οδηγό που κάνει την έρευνα αγοράς του στις σχολές οδηγών της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε αυτό το μικρό κείμενο να σας βοηθήσει σε αυτή ώστε να ξέρετε τι παίρνετε όταν πληρώνετε μια υπηρεσία.

Περισσότερα στην κατηγορία Ευτυχισμένο το 2015 »

Newsletter

Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχολές οδηγών Alpha  - Μ. Γ. Χαϊδαρλή

  • Τηλέφωνο: 2310 - 200950

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Blog Πέντε ερωτήσεις για τη σχολή οδηγών σας