Alpha Σχολές Οδηγών

Ευτυχισμένο το 2015

Οι Σχολές Οδηγών Alpha θα ήθελαν να σας ευχηθούν Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2015. Να είστε σίγουροι ότι και το νέο έτος θα είμαστε δίπλα σας. σε κάθε σας ανάγκη, όπως έχουμε υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια, με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και την ίδια καλή διάθεση.

Και μία παράκληση, ειδικά αυτές τις μέρες, ας δείξουμε όλοι ακόμα περισσότερη προσοχή στους δρόμους. Τόσο ο καιρός, όσο και η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ είναι συνθήκες που αυξάνουν την επικινδυνότητα. Γι' αυτό θυμόμαστε:

  • Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε. Θυμίζουμε ότι το όριο αλκοόλ στο αίμα είναι 0,5 γρ/λ αίματος για τους κατόχους άδειας οδήγησης Β κατηγορίας και 0,2 γρ/λ για τους κατόχους άδειας οδήγησης κατηγορίας C και D.
  • Μειώνουμε ταχύτητα. Οι παγωμένοι δρόμοι αυξάνουν την απόσταση φρεναρίσματος αλλά και μειώνουν την πρόσφυση των ελαστικών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο να βγούμε από το δρόμο σε μια στροφή.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Σχολής Οδηγών μας για να μαθαίνετε τα νέα μας, και τις καινούριες υπηρεσίες που ετοιμάζουμε για το 2015. Μέχρι τότε, Χρόνια Πολλά.

 

 

Newsletter

Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχολές οδηγών Alpha  - Μ. Γ. Χαϊδαρλή

  • Τηλέφωνο: 2310 - 200950

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Blog Ευτυχισμένο το 2015